Åbningstider er fleksible og bliver hver uge opdateret på facebook.
Herunder ses facebook info med åbningstider

2 weeks ago

Herning Vandski & Wakeboard Klub

🌊 HVWK version 3.0 🌊

Herning Vandski & Wakeboard Klub, som har eksisteret siden 2004, her de sidste 5 år været på en enorm vækstrejse. Klubben er gået fra 12 til 150 medlemmer, og har i denne periode etableret to kabelbaner, erhvervet ny båd og etableret Stand Up Paddle som aktivit i samme familiære klubmiljø.

Til sæson 2021 har bestyrelsen bag HVWK, valgt at ansætte Morten Langbo som daglig leder. Morten starter 1. marts og skal være drivkræft i at skabe fornyet struktur, så vi kan fastholde og udvide vores aktiviteter.

”Valget af Morten har været lige til højrebenet. Han har det sidste år været en yderst aktiv del af bestyrelsen, og han forstår at få at eksekvere den strategi han selv har været med til at skabe.
Med hans ansættelse kan vi som forening sikre en drift på et højt niveau. Det er vigtigt for os, at vi stadig er og forbliver en forening drevet af frivillighed, men med Morten faste gang i klubben kan vi nu sikre, at så mange som muligt kan dyrke vandsport i HVWK.” udtaler Thomas Svan (Formand)

Giv en kæmpe velkomst til Morten Langbo!
See MoreSee Less

View on Facebook

Kommer du og hjælper med at lukke klubben ned til vinter? Meld dig til i begivenheden.

www.facebook.com/events/1020171078475589/
See MoreSee Less

View on Facebook

Her ser I Tolga fra Lones køkken Herning 🍕

Efter han til Open SUP sidste tirsdag, havde pumpet 3 stk. SUPs med en almindelig pumpe, smed han uden at blinke med øjnene et sponsorat på en kompressor til klubben. 😅

Vi takker mange gange!! 🙏🏼
See MoreSee Less

View on Facebook