Arrangementer

Herning Vandski & Wakeboard klub er det ideelle sted til sjove oplevelser. I får en kabelbane for Jer selv med instruktør og vejledning. Foruden dette er klubhus med omklædning (uden bad), toiletter, køkken samt mulighed for at spise jeres frokost på vores overdækkede terrasse med udsigt over søen. Ryd blot op efter jer selv.

Vi har vandski, wakeboard, våddragter osv. – med andre ord alt hvad der skal bruges til en fantastisk og ikke mindst udfordrende dag på vandet. Prisen er inkl. kabeloperatør, leje af udstyr samt kyndig vejledning.

Lad brud/gom prøve kræfter med en tur på vandski efterfulgt af en tur på wakeboard. Når modet er til det så venter der en tur over hoppet – mon det ender med et vildt trick eller et plask!?

Er i flere som vil prøve kræfter med vandski og wakeboard kan i booke kablet i længere tid. Regn med 4-6 personer i timen (afhængigt af lærenemhed)

For nærmere information, dato og tidspunkt kontakt os på e-mail: event@herningvandski.dk 

 

OBS: Ingen vandski/wakeboard til berusede personer!!!

Arrangement

kr. 2500

2 time

Efterfølgender time/timer koster 1000 kr.

Hvad Får Man For Pengene?

Man får 2 timer på vandski/wakeboard, hvilket er rigeligt, da man er helt færdig efter ca. et kvarter. Efter kablet, starter man på en lille badebro, og bliver stille og rolig trukket ud i vandet. Operatøren står hele tiden på sidelinjen og kan give råd og vejledning. Fra land/broen kan man videofilme og tage gode billeder, skal bookes på forhånd.

Tilmed er prisen er inkl. instruktør, leje af udstyr, klubhus, terrasse, samt kyndig vejledning.

Priserne gælder kun for private arrangementer. For firma arrangement kontakt os venligts for et tilbud.

Hvor Mange Kan Prøve:

Vi anbefaler at I regner med 4-6 personer/time for at i sikrer Jer selv den bedste mulige oplevelse. Er i +20 personer kan begge kabler bookes – dog er prisen også x2.

Hvad Skal I Have Med ?

Prisen dækker leje af ski, liner, våddragt og redningsvest, hjelm, og det eneste, I skal have med er et håndklæde og badebukser/dragt. Der er omklædningsfaciliteter, og det er også muligt at tage mad med, som enten kan spises på terrassen eller i klubhuset – blot i rydder op efter jer.

 Hvad Hvis Det Regner?

Deltageren bliver våd uanset hvad, så vi  aflyser kun, hvis det lyner eller regner så meget at der går ud over sikkerheden. Klubhus og terrasse er overdækket, hvorfra tilskuere stadig kan følge med og varme sig.