Klubben

Herning Vandski og Wakeboard Klub blev stiftet d. 16. december 2004. Det har i mange år været et stort ønske at starte en sådan klub i Herning. Da motorvejsbyggeriet omkring Herning i slutningen af halvfemserne blev en realitet opstod en mulighed. Der skulle skaffes store mængder fyldmateriale til vejbyggeriet, og dette gav chancen for at etablere en række søer omkring Herning, hvilket et fremsynet byråd så med det samme.

Fejerskov Sø er i dag en realitet og er blevet stillet til rådighed af Herning Kommune til vandski og wakeboard. Denne danner hjemsted for Herning Vandski og Wakeboard klub. Klubben råder over et fuldt set-up i form af klubhus, vandski/wakeboard båd samt baner til slalom, trick, hop og wakeboard samt barfodsløb. Kombineret med engagerede medlemmer kom den nystartede klub for alvor på benene i sæsonen 2007, hvor den var vært for Vandski og Wakeboard DM.

Herning Vandski og Wakeboard Klubs ambitioner stopper ikke her. Efter en udadvendt strategi de seneste år hvor grundpillerne er sat, medlemmer er erhvervet og med masser af omtale, er det nu tid til at kigge ind ad i klubben.

Vi vil være blandt de førende klubber i Danmark, hvorfor vi ikke blot ønsker en elite, men endnu vigtigere en ungdomsafdeling, der skal danne det sportslige eksistensgrundlag for klubben i fremtiden. Samtidigt er klublivet, samværd og pleje heraf kommet i højsædet.

Herning Vandski og Wakeboard Klub vil gerne have besøg af interesserede gæster. Kom ud og få en snak med klubbens medlemmer. Det er muligt at købe sig til en vandskitur uden at være medlem, så man kan få prøvet sporten af uden nødvendigvis at skulle købe sig til et medlemskab.

Formand:

Søren Mørup – tlf: